Technológia

Mászófalak

Miért a T-Rock?

Szabadtéri és beltéri tömegsport rendezvények egyre népszerűbb eleme a falmászás.

Az általunk telepített mászófalakat, a hely adottságainak megfelelően, ár-érték arányban tervezzük és építjük meg a felhasználás minőségét szem előtt tartva. Igény szerint a megépített falak fejleszthetőek, felszereltségüket, és minőségüket tekintve a hazai piacon egyedülállóak. A megrendelő első kézből a gyártótól kapja meg a falelemeket, valamint a fogásokat, ez azért előnyös, mert a későbbiekben a megrendelő csökkentheti a fallal kapcsolatban felmerülő költségeit. Egyéni elképzelések megvalósításában is partnerek vagyunk.

Otthoni Boulder falak

Otthoni Boulder falak

Iskolai mászófalak

Játszóházak-Rekreációs központok-Edzőtermek

Mászófal felépítése 6 lépcsőben

1. LÉPÉS

Igény felmérés

Közös munkával felmérjük a pontos igényeket, a megrendelő (felhasználók) profilját, technikai és anyagi lehetőségeit. Tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy segítsünk a választásban és az igények meghatározásában.

2. LÉPÉS

Tervezés

A T-Rock megtervez egy arculatot, és kialakít erre vonatkozó árajánlatot. Ez biztosítja, hogy a megrendelt termék minden követelménynek megfeleljen, anélkül hogy befolyásolná a minőséget vagy a biztonságot és mindezt az előírt költségvetési kereten belül.

3. LÉPÉS

Mérnöki munka

A csapattal dolgozó mérnökök az Európai Biztonsági normák, az EN12572 EN12572-3 szabvány alapján terveznek. Egy külső ellenőrző iroda ezután jóváhagyja, a tervezők munkáját.

4. LÉPÉS

Gyártás

A minőség érdekében minden elem a T-Rock rendszeres ellenőrzése mellett készül.

5. LÉPÉS

Felépítés és szabványok

A képzett építő csapat felépíti a szerkezetet, elvégzi a teszteket az Európai Szabvány szerint, valamint szakszerűen kialakítja a saját tervezésű fogásokból álló különböző nehézségű mászóutakat

6. LÉPÉS

Dokumentumok átadása

Végül az alábbi dokumentumokkal látjuk el a megrendelőt:

  • statikus tervezői nyilatkozat
  • az EN 12572, EN 12572-3 Európai Szabványnak megfelelően
  • használati és kezelési útmutató
  • kezelési vizsgálat és garancia
Ismerj meg minket

Garancia, karbantartás

Minden egyes T-Rock szerkezet 2 éves gyártói garanciával rendelkezik. Amennyiben a gyártó évente megvizsgálja és karbantartja a szerkezetet, ez a garancia akár 10 évre is kiterjedhet.

A biztonságos mászás érdekében a mászófalakat ellenőrizni kell! Mászófalainkat évente karbantartjuk. A szerviz alkalmával ellenőrizzük a mászófalak teljes szerkezetét és minden egyes elemét. A felszerelések szükséges cseréjét elvégezzük. Az elvégzett karbantartásról írásos szervizjelentés készül.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót