Rólunk

“A természetben szerzett
élményeink inspirálnak minket.”

Csapatunk tagjai extrém mászók több évtizedes gyakorlattal. Munkánkat átitatja a hegymászások során átélt élmények összhangja. A hegymászás és sziklamászás számunkra több mint szenvedély, - ez az életünk.

Termékeinken keresztül szeretnénk tudásunkat, tapasztalatainkat megosztani másokkal, hogy mindenki érezze mit jelent mászónak lenni.

Tihanyi László – tulajdonos

Ismerj meg minket

Magyarország vezető
mászófal-építő és műfogás gyártó cége.

A hazai és nemzetközi üzleti sikereknek köszönhetően mára a T-Rock Kft. Magyarország vezető mászófal-építő és műfogás gyártó cége.

A T-Rock Climbing Kft. 2007-ben alakult, mint családi vállalkozás. Célunk, hogy egyre szélesebb rétegeket érjünk el termékeinkkel. Mindannyian aktív mászók vagyunk, munkánk során a természetben szerzett élményeink inspirálnak minket. A formák tervezésénél, kialakításánál törekszünk arra, hogy fogásaink - stilizált formában - a valódi szikla élményét adják vissza.

A tervezést és a gyártást nemzetközi szabványoknak megfelelően végezzük. A saját tervezésű, egyedi műfogások gyártása mellett, vállaljuk mászófalak tervezését és építését, melyekhez teljes körű szolgáltatásaink kapcsolódnak, a mászófalak kezelését, és üzemeltetését is beleértve.

Blog

Vedd fel velünk a kapcsolatot

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót