Szolgáltatások

Mászófal

A falmászás népszerű sportággá fejlődött. A versenymászás olimpiai sporttá vált. A piacon több tucat szolgáltató jelen van, melyek eltérő tervezési és gyártási minőségi igénnyel rendelkeznek.

A mászófalak tervezésénél az első szempont a felhasználók igényei, milyen célcsoport fogja használni a falat, például teljesen más jellegű egy iskolába, gyermekeknek, fiataloknak szánt „élmény- fal”, mint egy profi szerkezet, ahol mászóversenyeket fognak rendezni és extrém utakat építeni edzésekre.

A fal struktúráját valamint a felszerelt fogások formakincsét minden esetben a felhasználás minőségéhez alakítjuk. Szeretjük a tiszta, letisztult formákat, és a síkban elhelyezett egyhangú műfalak helyett változatos térformákat építünk, ahol izgalmas mozgásélmény alakítható ki.

Útépítés

Egy mászófal által nyújtott sportélményt nagyban meghatároz a kialakított mászóutak formakincse, a felszerelt fogások minősége. Ugyanazon fal kihívást nyújthat kezdőnek és profinak is egyaránt, amennyiben szakember szerelte fel a fogásokat. Vállaljuk mászóutak építését, illetve mászóprogramok szervezését, lebonyolítását.

Egy jól működő, sikeres mászófal csak úgy jöhet létre, ha a tervezés a kezdetektől fogva megfelelő, összhangban van az épület és a mászófal kialakítása. A mászó utak építése egy professzionális csapat összehangolt munkájának eredménye.

Mi egy kézben tartjuk a tervezést és a gyártást, valamint az útépítést. Garantáltan a megrendelő, illetve az üzemeltető igényeinek megfelelően tervezve a felépített rendszert, és ötleteket adunk az igények kibővítéséhez.

Videó lejátszása
HOGYAN DOLGOZUNK?

Less be az útépítés
folyamatába

Tervezésnél a változatos falstruktúra kialakítására törekedtünk, ,ahol figyelembe vettük, hogy mindenki megtalálja a saját felkészültségi szintjéhez mérten a legideálisabb edzéslehetőséget, szem előtt tartva a későbbi fejlesztési munkálatokat. Helyet kaptak különböző utak, sokszínű fogás-formakinccsel, hogy a mászás még nagyobb élményt nyújtson mindenki számára.

230
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
170
FELÉPYTETT FAL
52
RENDEZVÉNY
543
SIKERES PROJEKT

Felszerelés

Megrendelőink részére egyedi áron biztosítjuk nemzetközi szabványoknak megfelelően hitelesített biztosítóeszközök beszerzését és szakszerű felszerelését. 

Oktatás

Az általunk telepített mászófalak kezelőszemélyzetét szakszerűen betanítjuk a biztonságos üzemeltetés érdekében.

Bérlés

A mászófal EN 12572 szabvány szerint készült TÜV Tanúsítvánnyal rendelkezik.

A mászófal tulajdonságai:
A mászó felület összesen: 18 m2.
Kristályos panelrendszerű.
A mászófal alapterülete (helyigénye) 8m2, amely a falat körülvevő biztonsági szivacsszőnyeget is magába foglalja.
A fal össztömege: 500 kg, önhordó szerkezetű.
Maximum építhető falmagasság: 6 m.
A mászófal kötélbiztosítással mászható.
A torony két oldala bérelhető reklámfelület. Mérete: 2*12 m2.
A toronyszerű mászófal 2 oldala mászható, 50 db speciális T-Rock fogással szereltük fel.

A bérleti díj tartalmazza a rendezvény lebonyolítását két fő szakképzett trénerrel.
Egyedi igények előzetes egyeztetés alapján megvalósíthatók.

Vedd fel vülünk a kapcsolatot

Group 31

    Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót